10356253_718061684987175_6597581954256432734_n

Afgelopen vrijdag schoof Para-Sport Reporter Jan Willem Buijs aan bij internettalkshow Campus Talk van de School voor Journalistiek in Utrecht.

Jan Willem sprak met presentatrice Charella Hulsbosch over de paralympische sport in Nederland op weg naar de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro, Brazilië, in september.

Naast het gesprek met Jan Willem, maakte Campus Talk een reportage over rolstoelschermster Elke van Achterberg uit IJsselstein. De vijftienjarige schermster geldt als een van de grootste jonge schermtalenten van de wereld. Eerder dit jaar maakte zij bekend voor Turkije, het land van haar opa, naar de Paralympics 2020 in Tokyo te willen.

De reportage over Elke van Achterberg en het gesprek met Jan Willem is het eerste item in de uitzending van Campus Talk.

 

FacebookTwitterWhatsAppBlogger PostLinkedInGoogle+PinterestDelen

Over auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Jan Willem Buijs

1989 - Amsterdam – Halfzijdig verlamd, maar niet verlamd door het leven – Heb een grote passie voor sport, de paralympische in het bijzonder. Wil graag helpen de paralympische sport naar een hoger plan te tillen – Ambitieuze journalist- Hardloper

2 ReactiesLaat een reactie achter

Laat een reactie achter

We houden je e-mail adres geheim. Verplichten velden zijn gemarkeerd als *