IMG_8006

Athletics like never before is de slogan van het EK Atletiek 2016 in Amsterdam deze week. Een week waarin de Athletics like never before is de slogan van het EK Atletiek 2016 in Amsterdam deze week. Een week waarin Amsterdam de Europese atletiek presenteert op een unieke manier.

Naast de wedstrijden in het monumentale Olympisch Stadion, staan de werpnummers op het programma op het Museumplein. Speer en discuswerpen tussen Van Gogh en Rembrandt. Als eerste Europees Kampioenschap organiseert Amsterdam ook de International Para-Athletics Challange, paralympische topatletiek, als side event van de Europese titelstrijd. Para-Sport Reporter Jan Willem Buijs verteld waarom het EK in Amsterdam uniek is en sprak met discuswerpkampioen Dan Greaves.

FacebookTwitterWhatsAppBlogger PostLinkedInGoogle+PinterestDelen

Over auteur Bekijk alle berichten Auteur website

Jan Willem Buijs

1989 - Amsterdam – Halfzijdig verlamd, maar niet verlamd door het leven – Heb een grote passie voor sport, de paralympische in het bijzonder. Wil graag helpen de paralympische sport naar een hoger plan te tillen – Ambitieuze journalist- Hardloper

Laat een reactie achter

We houden je e-mail adres geheim. Verplichten velden zijn gemarkeerd als *